Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
Meu
Contul
Meu
Produse

Cutii metalice

Dulapurile metalice sunt destinate uzului industrial, in amenajari interioare,pentru utilarea cu echipamente electrice sau de telecomunicatii   asigurand protectia acestora. Avand o constructie solida, dulapurile sunt recomandate in mediile cu regim greu de lucru. Montajul aparatelor se face pe contrapanou. Grosimea contrapanoului permite filetarea directa pentru fixarea cu surub.  Dulapurile cu grad de protectie IP65 se comporta excelent in mediul exterior.  Dulapurile sunt prevazute cu suruburi sudate in interior pe partile laterale pentru montajul conductorului de pamantare.Usile dulapurilor sunt ramforsate cu profile metalice sudate. Balamalele sunt interschimbabile, ele permitand schimbarea pozitiei de deschidere a usilor pe ambele parti laterale ale dulapurilor.                                           

  

DESPRE NOI
SMD PLUS TECHNOLOGY si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in anul 2013. Initial activitatea a fost orientata catre piata de telecomunicatii. Inregistrand o crestere constanta in fiecare an si adaugand in portofoliu noi branduri si produse, firma si-a extins activitatea pentru a include si alte sectoare de piata. In anul 2016, in urma fuziunii cu firmele Elfabo si Mediafun, se reuseste aducerea sub acelasi nume a peste 15 ani de experienta si know-how in pietele de telecomunicatii si materiale electrice. Cresterea constanta a firmei, abordarea profesionista a provocarilor si imbunatatirea calitatii produselor si servicilor sunt deziderate care speram sa ne recomande si pe viitor ca partener de incredere al dumneavoastra. SMD PLUS TECHNOLOGY SRL este importator si distribuitor de produse de Telecomunicatii, Retelistica, Electrice, CATV, IT&CE, avand in portofoliu branduri cum ar fi: EMTEX, AOKLY, ELEMATIC, PFERD, TELEFONIKA, ETK, XGIGA.
inregistreaza-te la newsletter

powered by teamshare
© Copyright 2019 SMD Plus Technology
designed by headstart.ro