Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
Meu
Contul
Meu
Produse
Filtre
Disponibilitate
Producator
(15)
Tip rack
Numar unitati
(3)
(4)
(3)
(1)
(1)
(1)
Dimensiune rack (mm)

Rack-uri

Cabinet sau Rack este o soluție concepută pentru a extinde rețelele, instalarea de cabluri și echipamente în dimensiune de 19 " si capacitate de încărcare in functie de modelul ales. Poate fi folosit în rețele, servere erc. Acesta poate funcționa și în sistemele de joasă tensiune, cum ar fi rețelele de televiziune prin cablu, sistemele de alarmă, sistemele de protecție împotriva incendiilor și sistemele de control al accesului, supravegherea CCTV și IP. Proiectarea adecvată permite o montare simplă. 

DESPRE NOI
SMD PLUS TECHNOLOGY si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in anul 2013. Initial activitatea a fost orientata catre piata de telecomunicatii. Inregistrand o crestere constanta in fiecare an si adaugand in portofoliu noi branduri si produse, firma si-a extins activitatea pentru a include si alte sectoare de piata. In anul 2016, in urma fuziunii cu firmele Elfabo si Mediafun, se reuseste aducerea sub acelasi nume a peste 15 ani de experienta si know-how in pietele de telecomunicatii si materiale electrice. Cresterea constanta a firmei, abordarea profesionista a provocarilor si imbunatatirea calitatii produselor si servicilor sunt deziderate care speram sa ne recomande si pe viitor ca partener de incredere al dumneavoastra. SMD PLUS TECHNOLOGY SRL este importator si distribuitor de produse de Telecomunicatii, Retelistica, Electrice, CATV, IT&CE, avand in portofoliu branduri cum ar fi: EMTEX, AOKLY, ELEMATIC, PFERD, TELEFONIKA, ETK, XGIGA.
inregistreaza-te la newsletter

powered by teamshare
© Copyright 2019 SMD Plus Technology
designed by headstart.ro