Termeni și condiții de utilizare

Acest magazin virtual se adreseaza EXCLUSIV clientilor persoane juridice.

Pentru a folosi aceasta platforma on-line va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea firmei Dvs si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs.
Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert. SMD Plus Technology poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing.

Reguli de vanzare / Conditii comerciale

  • Modalitatile de comanda sunt: telefonica, prin fax, prin e-mail, online prin intermediul platformei.
  • Comenzile transmise pentru produse aflate in stoc pana la ora 14.00 pot fi expediate in aceeasi zi.
  • Livrarea marfii se face prin intermediul curieratului rutier. Firma noastra livreaza marfa implicit cu firma de curierat rapid DPD dar la cerere se poate apela si la transportatori agreati de client, caz in care costurile transportului vor fi transferate catre contractul clientului.
  • Articolele care pot constitui eventuale reclamatii trebuie sa fie impachetate in ambalajul original.

Echipa SMD PLUS TECHNOLOGY SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: pozele au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Fotografiile afisate au caracter orientativ si produsul poate contine accesorii diferite fata de pachetul standard.

Specificatiile tehnice sunt informative, conforme cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.

Comenzile plasate pe site cu date de identificare fiscala eronate vor fi anulate automat.