Livrarea marfii se face la punctul de lucru al SMD Plus Technology SRL din strada Busteni nr. 44A, sectorul 2, Bucuresti catre un delegat al clientului sau prin intermediul firmelor de curierat.                                                        

Firma noastra livreaza marfa implicit cu firma de curierat rapid Urgent Cargus dar la cerere se poate apela si la transportatori agreati de client, caz in care costurile transportului vor fi transferate catre contractul clientului.

Pentru comenzile a caror valoare este cuprinsa intre 100 si 1500 RON net taxa de transport va fi calculata pe baza greutatii produselor si va fi comunicata de catre un agent inainte de finalizarea comenzii pentru a va oferi posibilitatea de a respinge sau accepta acest cost.

Pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 1500 RON fara TVA taxa de transport este 0 RON. Exceptie fac comenzile ce contin preponderent acumulatori stationari sau cabluri la rola si/sau produse de volum cum ar fi rack-uri, tije filetate, canal de cablu, tub gofrat, tub PVC.

Nu se vor percepe taxe de transport pentru partenerii deserviti de masinile proprii, atat pentru Bucuresti cat si pentru tara, sub rezerva disponibilitatii auto, a traseelor prestabilite precum si a incarcarii acestora.

Toate informatiile cu privire la livrarea produselor va vor fi comunicate de catre un agent inainte de expedierea produselor.